Akkreditációval kapcsolatos események

Kedves Kollégák!

A “Felkészítés MATANDA korongos abakusszal a kompetencia-alapú matematikatanítás és problémamegoldó gondolkodás megalapozására, fejlesztésére” című, 30 órás MATANDA akkreditált tanfolyam mindazon Pedagógusoknak szól, akik szer etnének megismerni egy olyan eszközcsaládot és módszert, amely biztosítja az eredményes tanítást, tanulást, elsősorban az alapozó időszakban.

Ha boldog gyermekeket akarsz nevelni, tanítani, ne késlekedj! Használd ki a lehetőséget, szerezz 30 pontot, vértezd fel magad a következő évekre!

Segítenünk kell ugyanis a gyermekeinknek, akár sérültek, lemaradók, de ha tehetségesek is, lehetőséget kell adni, hogy kibontakozhassanak!

A MATANDA-val mindez lehetséges!

A tanfolyam alapítási engedélyének száma: 768//10/2019. 

Újabb tanfolyam 2022. 10. 14-15-én lesz Parádon, a Fáy András Általános Iskola és AMI-ban, 3240 Parád, Kossuth Lajos u. 123.
A tanfolyam díja: 50 e. Ft/fő.

A jelentkezéseteket leadhatjátok az ezen oldalon található űrlapon, a korongos.abakusz@gmail.com email címre.
Elegendőek az alapadatok, a többi pótolható.

Szeretettel várom a jelentkezéseteket! A szállásban a helyi Kollégák tudnak segíteni, akik szép számmal vesznek részt a tanfolyamon.

Még van néhány hely!

Üdvözlettel: Csordásné Anda Éva, a tanfolyam szervezője

Jelentkezési lap letöltése

Kedves tanítók, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a “Felkészítés MATANDA korongos abakusszal a kompetencia-alapú matematikatanítás és problémamegoldó gondolkodás megalapozására, fejlesztésére” c. 30 órás pontszerző akkreditált tanfolyam szervezését elindítom az élénk érdeklődésre való tekintettel.

Budapesten 2020. 11. 20-21-22-re tervezem,

Miskolcon 2020. 12. 11-12-13-ra.

Mivel a vírusos időszak miatt nem tartható a tanfolyam közoktatási intézményekben, a helyszínek pontosítása folyamatban van.

A tanfolyam díja: 40 e. Ft/fő. A tanfolyamról Tanúsítványt kapnak a résztvevők.

Minden érdeklődőt szeretettel várok, aki elkötelezett a rábízott gyermekek élményszerű, eredményes tanításában. Ezzel a vizuális, tevékenységen alapuló módszerrel rövid úton megértik a gyermekek a matematika lényegét. Kézzel foghatóan alakíthatod ki a gyermekek mennyiség- reláció- szám- és műveletfogalmát, számolási készségét és még sok mást játékosan, rendszerben.

Az Akkreditáció fül alatt megtalálod a Kollégák tanfolyamvégi véleményét a Minőségbiztosításban.

A Jelentkezési lapot is innen töltheted le, melyet kitöltve sceneve, vagy fotózva küldhetsz el a korongos.abakus@gmail.com email címre. Nem kell minden adatot kitölteni, az pótolható majd a helyszínen.

Egyet biztosan garantálhatok: Nem fogod megbánni!

Csordásné Anda Éva a MATANDA feltalálója, a hozzá kapcsolódó módszer kidolgozója, a tanfolyam alapítója.
Az Alapítási engedély száma: 768/10/2019.