Akkreditációval kapcsolatos események

Kedves Kollégák!

A “FELKÉSZÍTÉS MATANDA KORONGOS ABAKUSSZAL A KOMPETENCIA-ALAPÚ MATEMATIKATANÍTÁS ÉS PROBLÉMAMEGOLDÓ GONDOLKODÁS MEGALAPOZÁSÁRA, FEJLESZTÉSÉRE” című,

30  órás akkreditált tanfolyam mindazon Pedagógusoknak szól, akik szeretnének megismerni egy olyan eszközcsaládot és módszert, amely biztosítja az eredményes matematikatanítást, tanulást, elsősorban az alapozó időszakban.

Ha boldog gyermekeket akarsz nevelni, tanítani, ne késlekedj! Használd ki a lehetőséget, szerezz 30 pontot, vértezd fel magad a következő évekre!

Segítenünk kell ugyanis a gyermekeinknek, akár sérültek, lemaradók, de ha tehetségesek is, lehetőséget kell adni, hogy kibontakozhassanak!

A MATANDA-val mindez lehetséges!

Alapítási engedély száma: 768//10/2019. 

Újabb tanfolyam 2022. 10. 13-14-15-én lesz Parádon, a Fáy András Általános Iskola és AMI-ban, 3240 Parád, Kossuth Lajos u. 123.
A tanfolyam díja: 50 e. Ft/fő.

A jelentkezéseteket leadhatjátok az ezen oldalon található űrlapon, a korongos.abakusz@gmail.com email címre.
Elegendőek az alapadatok, a többi pótolható.

Szeretettel várom a jelentkezéseteket! A szállásban a helyi Kollégák tudnak segíteni, akik szép számmal vesznek részt a tanfolyamon.

Még van néhány hely!

Üdvözlettel: Csordásné Anda Éva, a tanfolyam szervezője

MATANDA tanfolyam Miskolcon

Kedves Kollégák!

Még van lehetőség bekapcsolódni a következő MATANDA akkreditált tanfolyamba! Légy a legjobb a matematikatanításban! Ismerkedj meg egy rendkívül hatékony, gyakorlatorientált módszerrel!

Időpontja: 2019. március 22-23-24. péntek-szombat-vasárnap.

Helye: Miskolci Éltes Mátyás Óvoda Általános Iskola és EGYMI, 3526 Miskolc, Szeles utca 57.

Segíts magadon! …

A 30 órás pontszerző, akkreditált tanfolyam ára: 50 e. Ft.

Jelentkezés: Csordásné Anda Éva, korongos.abakusz@gmail.com email címen, ezen a weboldalon az akkreditáció fül alatt található nyomtatható Jelentkezési lappal. Kitöltve, scenelve küldjétek el minél előbb, hogy a csoportba beilleszthesselek benneteket.

Te lehetsz a profi matek tanító az iskoládban, ez tuti!!!

Ugye szeretnéd, hogy így legyen?

Csordásné Anda Éva tanfolyamvezető